|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, idare, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, yıl, özel |
![]() |
80. Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 80. Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 80 ![]() Okulumuz 2003 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 2 Okul öncesi (ana sınıfı) dersliği, 20 derslik, 2 idare odası,1 öğretmenler odası,1 memur odası, 1 kütüphane, 1 Bilişim Teknolojileri dersliği, 1 Sunum odası,1 Görsel Sanatlardersliği,1 Fen Teknoloji dersliği, 1 Müzik ve etkinlik odası, kantin, sığınak, depo olarak kullanılan bölümler mevcuttur ![]() Okulumuzda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 1 memur, 15 sınıf öğretmeni, 17 branş öğretmeni, 4 okul öncesi öğretmeni, 5 hizmetli görev yapmaktadır ![]() 80 ![]() Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 274 271 43 80 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dumlupınar Mahallesi Hacı Mustafa Önsay Cad ![]() Okulun Web Adresi: http://kutahya80yil ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 951260@meb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 80 ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|