|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, pazarlar |
Pazarlar İlköğretim Okulu Bilgileri Pazarlar Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pazarlar İlköğretim Okulu Bilgileri Pazarlar KütahyaPazarlar İlköğretim Okulu Hakkında - Pazarlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Pazarlar İlköğretim Okulu Resimleri - Pazarlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Pazarlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak şimdiki Öğretmenevi Müdürlüğü’nün bulunduğu yerde iki katlı beş derslik binada 1928 yılın da eğitim öğretime başlamıştır ![]() Öğrenci sayısının artması ile sınıflar bulunduğumuz yerde 1957′de yapılan 1 ,2 ,3 sınıflar ile eğitim öğretimini sürdürmüştür 1964′de iki derslikli bina aynı yere yapılarak okul toplu olarak eğitim öğretime kavuşmuştur 1971 ‘de mevcut iki binaya 6 derslikli prefabrik bina hizmete girmiştir![]() Eski belediye binasının tamir edilmesi ile 1985, 1986,1987,1988 öğretim yıllarında okul binası olarak kullanılmıştır 1987′de yapımına başlanan 12 derslikli yeni binanın 4 dersliğinin bitmesi ile Eski belediye binasındaki sınıflar buraya yerleştirilmiştir![]() Ayrıca yapımına 1992 yılında başlanan 17 derslikli yeni binanın yapımı tamamlanıp, 1994 Ekim ayının sonunda eğitim öğretime başlanmıştır ![]() Pazarlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Pazarlar Okulun Telefonu: 274 571 2008 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www pazarlar k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: pazarlar@pazarlar k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Pazarlar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|