|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çapacızade, ilköğretim, izmir, okulu, ödemiş |
Çapacızade İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çapacızade İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmirÇapacızade İlköğretim Okulu Hakkında - Çapacızade İlköğretim Okulu Tanıtım - Çapacızade İlköğretim Okulu Resimleri - Çapacızade İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çapacızade İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çapacızade İlköğretim Okulu İzmir Odemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çapacızade İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çapacızade İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çapacızade İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çapacızade İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Çapacızade İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ödemiş Okulun Telefonu: 2325444760 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 3 EYLÜL MAH KANTARCI SOK![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 585454@meb k12 tr Okulun Müdürü: Atay KESER Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çapacızade İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|