|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, imkb, kaleönü, merkez, okulu |
![]() |
İmkb Kaleönü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmkb Kaleönü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları İlköğretim Okulları - İmkb Kaleönü İlköğretim Okulu Tanıtımı - İmkb Kaleönü İlköğretim Okulu Resimleri - İmkb Kaleönü İlköğretim Okulu Hakkında tarih İMKB Kaleönü İlköğretim Okulu , Bingöl'ün kuzeydoğusunda eski adı Simani diye tabir edilen Kaleönü mahallesindedir ![]() ![]() ![]() 1971 yılında meydana gelen deprem sonrasında çevre köyler ve ilçelerden gelen ailelerin çoğu buraya yerleşmişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 eğitim öğretim yılında çıkarılan kanunla ilköğretimin sekiz yıla çıkarılması ile adı geçen okullarımız birleştirilerek KALEÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU adıyla eğitim öğretim hayatına devam etmiştir ![]() ![]() 2003 yılında meydana gelen depremde yıkılan okul binası yerine Eğitime Yüzde Yüz Destek kampanyası çerçevesinde İMKB tarafından yapılan 32 derslikli yeni okul binamız 2004-2005 eğitim öğretim yılında hizmete açılmış olup ,okulumuzun adı İMKB KALEÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir ![]() İmkb Kaleönü İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: İMKB KALEÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kaleönü Mahallesi Pinar Cad ![]() Telefon Numarası: 4262327021 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - İMKB Kaleönü İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|