|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, ilköğretim, kemal, merzifon, namık, okulu |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Merzifon Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Merzifon AmasyaNamık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merzifon'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ logo Namık Kemal İlkokulu, 08 EKİM 1958 tarihinde Vali Mehmet VARİNLİ tarafından Müteahhit Kemal ARDANUÇ' a yaptırılmıştır ![]() Okul l958-1959 yılında beş dershaneli olarak Eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulun 1963 yılında Merzifon Lisesine devredilmesiyle, Kara Mustafa Paşa İlkokuluna taşınılmış, orada, çift öğretim yapılmak suretiyle Eğitim ve Öğretim hizmetleri devam ettirilmiştir ![]() 1973 yılında Mahzen Mahallesi, Sönmez sokakta, arsası; Taştan SÖNMEZ tarafından hibe edilmiş olup, Namık Kemal İlkokulunun yeni binasının birinci katı tamamlanmış, altı dershaneli olarak çift öğretimle hizmete girmiştir ![]() 1975 yılının Ocak ayında okulun ikinci katının inşaatı da tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ (Biz neden varız) * Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek ![]() * Bütün öğrencileri ilgi ve bilgi alanlarında hayata en iyi hazırlamak ![]() * Milli ve manevi değerlerine bağlı,topluma en iyi hizmet verebilme, kendine güvenen dürüst ve çalışkan bireyler yetiştirmek ![]() VİZYONUMUZ ( Ne olmak istediğimiz, ideallerimiz,hayallerimiz) İstiyoruz ki; * Öğrencilerimize Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin bir sosyal, laik, demokratik ve hukuk devleti olduğunu benimsetelim ![]() * Türk Milli Eğitim sisteminin ışığında; bu günü ve geleceği birleştirerek bilgi çağının gerektiği bilgi, beceri ve teknolojiyi kulla nan, sosyal, kültürel aktivitelere ağırlık veren bir okul olarak, kendine güvenen, insanları ve ülkesini seven, geleceğe güven ile bakan öğrenciler yetiştirelim ![]() İLKELERİMİZ * İnanıyoruz ki ; Öğrencilerimiz ilk önce öğrenmeyi öğrenmelidir ![]() ![]() ![]() * İnanıyoruz ki ; 21 Yüz Yıl eğitimi: Çok yönlü, Soyut, Eleştirel, Yaratıcı, Bağımsız düşünme, Problem çözme, Etkili iletişim becerileri kazanma, Bilgi üretme, Öğrenmeyi öğrenme, Kendilerini değerli hissetme, Kapasitelerine güvenme, Farklılıklara değer verme gibi konularda öğrencilere rehberlik etmelidir ![]() * İnanıyoruz ki ; Derdimiz, düşünen, üreten ve sağlıklı benlik kavramına sahip öğrenciler yetiştirmek amacı taşıyan öğretmen olmaktır ![]() * İnanıyoruz ki ; Övünmemiz gereken şey ne kadar çok öğrenci mezun ettiğimiz değil ne kadar çok öğrenciyi ne kadar etkilediğimizdir ![]() * İnanıyoruz ki ; Eğitim yaşamı ve evreni algılamada öğrencinin zihninde aksiyomlar oluşturabildiği ve ona bir bakış açısı kazandırabildiği oranda değer taşır ![]() ![]() * İnanıyoruz ki ; Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() ![]() * İnanıyoruz ki ; Biz farklıyız ![]() ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERZİFON Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mahsen Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3585131507 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Namık Kemal İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|