|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
artvin, halitpaşa, ilköğretim, okulu, yusufeli |
![]() |
Halitpaşa İlköğretim Okulu Yusufeli Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halitpaşa İlköğretim Okulu Yusufeli ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Halitpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Halitpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Yusufeli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Halitpaşa İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Okulun Adı Yusufeli Halitpaşa İlköğretim Okulu Adresi Enverpaşa Caddesi-Yusufeli Tel No 0 466 811 20 26 - 811 22 31 Öğrenim Şekli Kesintisiz sekiz yıllık İlköğretim-Normal-Gündüzlü Okul Müdürü Veysel YILDIRIM Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz, ilk defa 1937-1938 öğretim yılında, ilçe merkezinde geçici bir binada, Ahalt Köyü ilkokulu olarak eğitim ve öğretime başlamamıştır ![]() 1944 yılında Ahalt Mahallesinde yeni bir bina inşa edilmiş ve okul bu binaya taşınmıştır ![]() ![]() ![]() 1964 yılında şu andaki Yusufeli Çok Programlı Lisesi binası ilkokul olarak yapılınca, okulumuz aynı yıl bu binaya taşınmıştır ![]() 1970 yılında Lise açılınca, okul tekrar şu anki binasına taşınmıştır ![]() 1976 yılından itibaren okulun adı Halitpaşa ilkokulu olarak değiştirilmiştir ![]() 1993 eğitim-öğretim yılına kadar bugünkü binada ilkokul olarak, 1993 yılından itibaren de ek bina yapılmasıyla ilköğretim okulu olarak öğretime devam etmiştir ![]() Okulumuzun İsminin veriliş nedeni Okulun ismi Merkez İlkokulu iken, 1976 yılında Halitpaşa İlkokulu olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Önceki Okul Müdürlerimiz Tevfik CENGİZ 1937 - 1938 Selahattin ZORALİOĞLU 1938 - 1940 Vekil müdürler 1940 - 1947 Saadettin ÖZER 1947 - 1950 Süleyman RONA 1950 - 1960 Nusret KOÇAK 1960 - 1969 Ali ERBAŞ 1969 - 1971 Necati SARGUN 1971 - 1984 Mehmet POLAT 1985 - 1993 Mehmet YAĞCI 1993 - 1996 M ![]() ![]() Nusrat EKEN 2007 - 2010 Veysel YILDIRIM 2010 - ![]() ![]() ![]() Okutulan Yabancı Dil İngilizce Kütüphanedeki Kitap Sayısı Müstakil kütüphane olmadığından Fen Bilgisi Labaratuvarında bir bölüm ayrılmış olup kitap sayısı 492’dir ![]() Okulun Özellikleri Okulumuz gündüzlü ve karma eğitim yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Bina Durumu Okulumuz birbirine bitişik iki katlı,iki binadan oluşmaktadır ![]() ![]() Halitpaşa İlköğretim Okulu Artvin Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / YUSUFELİ Adı: HALİTPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ARTVİN/YUSUFELİ Telefon Numarası: 4668112026 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Halitpaşa İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|