|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atatürk, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Salihli Güzelleştirme ve İmar Derneği 5000 metre kare arsa üzerine inşa edilmesi için 1953 faaliyete geçmiştir 1954 yılında Milli Eğitim dernek emrine yardımda bulunarak mahalle halkından toplanan bağışlarla 01/10/1956 yılında eğitim öğretime açılmıştır![]() Okulumuzun Yapısı Bina 43x10 5 m alana oturmakta olup 455 90 m karedir iki katlı olarak yığma dolu tuğla ile inşa edilmiştir her katta 4 sınıf olmak üzere 8 derslik olarak inşa edilmiştir Daha sonra ikinci kattaki bir sınıf bölünerek laboratuar yapılmıştır Halen Okulumuzda 1 Ana sınıf öğretmeni ,5 sınıf öğretmeni, 5 branş öğretmeni, 2 idareci , 1 memur,1 hizmetli olmak üzere yaklaşık 155 öğrenciyle normal eğitimini sürdürmektedir![]() Mahalle sakinleri genellikle sosyo ekonomik durumları düşük insanlardan oluşmaktadır Binalar eski ve ticari alan içerisinde bulunduğu için yeni yapılaşma ve yerleşime uygun değildir Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236) 7144460 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Atatürk Mah Selçuk Sk No:40Okulun Web Adresi: http://salihliataturk meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 397669@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|