|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kemerdamları, manisa, okulu, salihli |
![]() |
Kemerdamları İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kemerdamları İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaKemerdamları İlköğretim Okulu Hakkında - Kemerdamları İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemerdamları İlköğretim Okulu Resimleri - Kemerdamları İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kemerdamları İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Kemerdamları Köyü’nde olup 1950 yılında 5 yıllık ilkokul olarak açılmış olup 2 derslik olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan 2010 yılına kadar toplam 1157 öğrenci mezun olmuştur ![]() Kemerdamları İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: 236 745 24 77 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://kemerdamlari ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: kemerdamlariioo@gmail ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kemerdamları İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|