|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksaray, bilgileri, cumhuriyet, eskil, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil AksarayCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cumhuriyet İlköğretim Okulu ismini yönetim şeklimiz olan Cumhuriyet’ den almıştır ![]() Okulumuz 1976- 1977 Eğitim-Öğretim Yılı’nda açılmış olup, okulun ilk açılışında okul binası 5 derslik, 1 müdür odası ve 1 hizmetli odası olarak inşa edilmiştir ![]() İlköğretimin zorunlu 8 yıla çıkartılması ile eski okul binamız yetersiz kalmış olup okul bahçesi içerisine yeni okul binası yaptırılmış ve 1999- 2000 Eğitim- Öğretim Yılı’nda hizmet vermeye başlamıştır ![]() 2008- 2009 Eğitim- Öğretim Yılı’nda yeni binada tadilat yapılarak eski okul binasının bütün sınıfları yeni binaya alınmış, böylece eski okul binası kullanım dışı kalmıştır ![]() Okulumuza ilk kayıt olan öğrenci Battal Oğlu Namık Kemal ÜNLÜ’ dür ![]() ![]() ![]() ![]() Aksaray İli Eskil İlçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu Eskil - Cihanbeyli - yolu üzerinde bulunmaktadır ![]() ![]() Şu anda 10 tane birinci basamak 6 tane ikinci basamak sınıflarla 1 adet Fen sınıfı ve 150 kişilik konferans salonu ile hizmet vermektedir ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: (382) 411 40 39 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Merkes Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 571524@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|