|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çok, hangisini, rahatlarsın, yaparsan, üzülünce |
![]() |
Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın? |
![]() |
![]() |
#1 |
_bushra_
|
![]() Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?1-aglamak 2-derdini baskasıyla paylasmak 3-icine kapanmak 4-kafanı birşeylerle mesgul etmek 5-kafayı çekmekk 6-alıp başını sakin biyere gitmek 7-müzik dinlemek(aklınızda başka bişiler warsa söyleyin) ßen icime kapanır son ses müziqimi acar icimdekileri dökerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın? |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?ben kesnlkle hepsini yapardım(= gzl bi konu tşklr kopuqum ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?yerine göre değişri valla benim o anki psikolojime bağlı belki ağlarım belki içime kapanırım duruma gör e dğişir yani:) konu için tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?Bende aynen yatağıma uzanır müziği son ses açarım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
efobedo
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?4-kafanı birşeylerle mesgul etmek bunu yapardım
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?başka şeylerle ilgilenmeye çalısırım yada o ortamdan ceker giderim ![]() ![]() benim arkadaslardan ricam kesinlikle içinize atmayın,kendınıze kapanmayın ![]() ![]() ![]() Allah dost,düşman herkezi bu beladan korusun ama bizde korunmak için birşeyler yapmalıyız bence ![]() lütfen içinize atmayın,anlatın ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
_bushra_
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?yorumlarınız için tşklr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kakao
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?6-alıp başını sakin biyere gitmek çünkü o anda düşünmeye ihtiyacım var neden diye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ışıl27
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?dostumun yanına gıdıp ona anlatırken aglamak galıbaaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
1die
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?7 nci şık
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?kesinlikle suya dokunurum çünkü bütün sinir ve negatif elektriği alıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?ağlarım ve içime kapanırım ama sakin sessiz bir yere gitmeyi de isterimm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?3 ve 7 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
burak97
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?4-kafanı birşeylerle mesgul etmek Bence
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Üzülünce Hangisini Daha Cok Yaparsan Rahatlarsın?ben metal/çelik alaşımından oluşuyorum bakır tellerde cabası yani üzülemem
|