|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, serinhisar |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Serinhisar Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Serinhisar DenizliAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Serinhisar Atatürk İlköğretim Okulu; Denizli ili, Serinhisar İlçesi Merkezinde, Aşağı Mahalle İstiklâl Caddesi üzerindedir ![]() ![]() Okulumuz iki ayrı binadan oluşmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz şu anda; on sekiz derslik, bir fen laboratuarı, bir teknoloji sınıfı, bir çok amaçlı salon, bir öğretmenler odası, iki idareci odası, bir Memur odası, bir kütüphane, bir spor odası, bir Hizmetli odası ve bir arşiv odası bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda halen 288 kız, 244 erkek olmak üzere 532 öğrencimiz eğitim ve öğretim görmektedir Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Serinhisar Okulun Telefonu: 258 5915828-5913012 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Aşağı Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://serinhisarataturkioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 401201@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|