|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akhisar, akif, bilgileri, ersoy, ilköğretim, manisa, mehmet, okulu |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar ManisaMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz,1988-1989 öğretim yılı başında Ülkü İlkokulu'nun eski binasının üst katında bağımsız Orta Okul olarak açılmıştır Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un adını taşıyan eğitim ve öğretim kurumu Akhisar'da bulunmadığından yeni açılan okulumuza milli şairimizin adı verilmiştir![]() Açıldığı yıl yalnız 6 sınıfı bulunan okulumuzun 363 öğrencisi çift öğretim yapmıştır Aynı yıl 32 re'sen görevli öğretmenimizin 16'sı yıl içinde peyderpey kadrolu öğretmenimiz olmuştur Açılış yılında bu yana kadro sayısında değişikler olmuştur![]() 1989-1990 Öğretim yılı başında okulumuz inşaatı tamamlanan bugünkü kendi binasına taşınmıştır Binamız 11 derslik, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuvarı, 1 arşiv, 1 Bilişim Teknolojisi Sınıfı, 1 Öğretmenler Odası ve 2 idari odadan oluşmuş olup, iki katlıdır Sonradan, üç küçük odalı odunluk-kömürlük ve Beden Eğitimi dersinde kullanılan öğrenci soyunma bölümleri bulunan bir küçük bina oluşturulmuştur Bahçe içerisinde kantin de vardır Ortalama öğrenci sayımız 330-400 aralarında gezinmektedir![]() Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü'nün B 08 4 MEM 4 45 00 04/500 1 20014 sayı ve 24 06 1996-1997 günlü teklifi, Manisa Valiliği'nin 24 06 1996 tarihli onayı ile okulumuz 1996-1997 Öğretim yılından sonra aşamalı olarak İlköğretim Okulu'na dönüştürülmüştür Bu onay gereği 1996-1997 Öğretim yılında okulumuza 1 şubeli 1 sınıf açılmıştır Şu anda okulumuzda birinci kademede 5, ikinci kademede 6 şube olmak üzere 11 şube ve anasınıfımız eğitim vermektedir Okulumuzun toplam alanı 7 155 metre kare olup Maliye Hazinesinindir ve Milli Eğitime tahsislidir Binamız,995 metre kare yer kaplamaktadır![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar Okulun Telefonu: 236 4141239Okulun Faksı: Okulun Adresi: Reşatbey Mah 335 Sk No:1Okulun Web Adresi: http://akhisarmakif meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 377638@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|