![]() |
Bolat İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bolat İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bolat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bolat İlköğretim Okulu Hakkında - Bolat İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Okulumuz ilk olarak 1976 yılında eğitim öğretime açılmıştır ve halen eğitim öğretim devam etmektedir ![]() Hacı "Bekir BOLAT" 2700 m2 olan arsasını okul yeri olarak bağışlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1976-1977 öğretim yılında 6 öğretmen ve 112 öğrenci ile eğitim öğretime tek katlı olarak açılmıştır ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde ana binada 9, ek binada 8 derslik, bir ana sınıfı, 17 şube, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 fen ve teknoloji lâboratuvarı, 1 bilgisayar lâboratuvarı, 1 araç-gereç odası, 2 öğretmenler odası, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane, 1 kantin ve tuvaletler mevcuttur ![]() Okulumuz halen 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 22 öğretmen, 3 hizmetli ve 440 öğrencisiyle eğitim ve öğretime normal eğitim olarak devam etmektedir ![]() Bolat İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: BOLAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hürriyet Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3584171830 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Bolat İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|