|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, cevizdibi, ilköğretim, okulu, suluova, yurtbaşı, şhserhat |
![]() |
Cevizdibi Şh.Serhat Yurtbaşı İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizdibi Şh.Serhat Yurtbaşı İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cevizdibi Şh ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihçe İlçemiz Cevizdibi mahallesinde 1987 programı ile yapımı gerçekleştirilen Okulumuz 5 derslik, 1 WC-depo olarak Cevizdibi mahallesi cilt 1, sayfa 7 ve 6 parsel numarasında Hüseyin Avni Çelebi ve müşterekleri adına kayıtlı 5350m2, 5000 ![]() ![]() Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığının 03/05/1988 tarih ve 10846 sayılı Bakanlık emirleri gereğince 19/09/1988 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okulumuza 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında 5 derslikli ek bina yapılmaya başlanmış olup aynı yıl içinde ek bina yapımı tamamlanmıştır ![]() MİSYONUMUZ Milli Eğitimin genel ve özel amaçlarını gerçekleştirmek misyonumuzun ana temelini oluşturmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Geleceğe umutla bakabilen çağdaş, gerçekçi, demokratik, fırsat eşitliğine dayalı, çevrenin eğitim ve kültür merkezi olan, temel demokratik değerlerle donanmış, bireysel farklılıkları ne olursa olsun, araştırma-sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, mutlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetiştiren bir okul olmaktır ![]() Cevizdibi Şh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: CEVİZDİBİ ŞH ![]() Adresi: CEVİZDİBİ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3584171753 Faks Numarası: Bilgi Yok ADRESİMİZ Cevizdibi Mahallesi ![]() MAİL ADRESİMİZ cevizdibi1988@hotmail ![]() 746747@meb ![]() ![]() crepis05@hotmail ![]() crepis05@gmail ![]() crepis@mynet ![]() Web Adresi: Cevizdibi Şh ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|