|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atatürk, bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, seferihisar |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKUL MİSYONUMUZ : Atatürk İlköğretim Okulu olarak misyonumuz; toplumumuzun ve dünyanın gerçeklerine uygun, ülke kültürümüzle donanmış, hayat atıldığında ülkemizin kalkınmasında faydalı olacak, milli değerlerine sahip, sağlıklı nesiller yetiştirmek OKUL VİZYONUMUZ : Atatürk İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz; uluslar arası ve ulusal gelişmeleri takip eden, Milli Eğitim Mevzuatına bağlı, öğrencilerine ve çevresine rehberlik edebilen ve en az ilçemizdeki ve ülkemizdeki ilköğretim okullarına eşdeğer eğitim verebilen olmaktır ![]() ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK İLKELERİMİZ : 1 ) Öğrencilerimize bilgi yükleme değil, araştırmaya ve bilgiyi bulmaya özen gösteren eğitim-öğretim sunmak, 2 ) Öğretmen-veli-öğrenci iletişimini geliştirerek; sadece öğretim değil eğitim yanı ağır basan, öğrenci merkezli eğitimi hayata geçirmek, araştıran, sorgulayan öğrenciler yetiştirmek, 3 ) Ülkesini seven, üretecek, hakkını arayacak bir nesil yetiştirmek, 4 ) Öğretmeni, öğrencisi ile aranan, istenen okul olmayı başarmak 5 ) Öğrencilerimizin öğrenmeyi sevmesi, aktif hale gelmesi ve öğrenmekten zevk alması için gerekli koşulları sağlamak 6 ) Okulumuzun adına yakışır, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çevresine ve kendisine saygılı, hayatta başarılı olabilecek bir gençlik yetiştirmek![]() EĞİTİM-ÖĞRETİM STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim-öğretim faaliyetlerinde ilçe genelinde okul olarak en iyi başarıyı yakalamak HEDEF 1 1: Öğrenci durumlarını görüşmek, öğrencinin yaşantılarından haberdar olmak için, veli toplantılarını arttırmak HEDEF 1 2: Öğrencilerimizin eksiklerini kapatmak amacıyla yetiştirici kurslar açmak HEDEF 1 3: Öğrencilerimizin sosyal faaliyetlere katılımını arttırmak HEDEF 1 4: Okulumuzda deneme sınavları yaparak öğrencilerimizin eksiklerini saptamak HEDEF 1 5: Rehberlik servisince öğrencilerimizle bireysel görüşmeler yaparak, bu konuda destek olması STRATEJİK AMAÇ 2: Erkek velilerimizin veli toplantılarına katılım oranını arttırmak HEDEF 2 1: 2007-2008 eğitim-öğretim yılı başında her sınıf düzeyinde en az bir erkek veli temsilcisi belirlemek HEDEF 2 2: 2007-2008 eğitim-öğretim yılı boyunca her sınıf için dönem başı en az iki toplantı yapmak HEDEF 2 3: Veli toplantılarına katılımı sağlamak için velilerimize davetiyeler göndermek HEDEF 2 4: Erkek velilerimize, veli toplantılarına katılımlarıyla çocuklarının eğitim-öğretim yaşantılarına ne gibi katkılarda bulunacaklarını anlatan broşürler dağıtmak HEDEF 2 5: Bu broşürleri okulumuz web sayfasında yayımlanmasını sağlamak STRATEJİK AMAÇ 3: Okul iç ve dış paydaşları tarafından bilgi teknoloji sınıfı imkanlarının arttırılmasını sağlamak HEDEF 3 1: 2007-2008 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar çok yetersiz olan bilgi teknoloji sınıfının yenilenmesi için gerekli yazışmaların yapılması HEDEF 3 2: Okulda bilgisayar sayısını arttırmak ve yenilenmesini sağlamak için dış paydaşlarla görüşmeler yapılarak, bu konuda destek aramak HEDEF 3 3: Okul bilgi teknoloji sınıfının iç ve dış paydaşlar tarafından okul saatleri içerisinde kullanımını sağlamak HEDEF 3 4: Bilgisayarın sağlıklı ve bilinçli kullanılması için, iç ve dış paydaşlara bilgilendirici broşürler hazırlayıp dağıtmak HEDEF 3 5: Bilgi broşürlerinin okul web sitesinde yayımlanması STRATEJİK AMAÇ 4: Okulda eğitim-öğretim ortamının etkili ve verimli olması için gereken sınıf disiplinini sağlamak HEDEF 4 1: Okul ve sınıf kurallarını hatırlatıcı bilgileri içeren broşür ve afişlerin öğrencilerin rahatlıkla görebilecekleri yerlere asılması HEDEF 4 2: Öğrenci disiplin yönetmeliği hakkında tüm öğrencilerin eğitim seminerinden geçirilecektir HEDEF 4 3: Veli toplantıları yapılarak bu konuda velilerimize bilgi verilecek, destek alınacaktır HEDEF 4 4: Her ay için örnek sınıf tespiti yapılarak ödüllendirilecektir HEDEF 4 5: Bu konuda problem yaratan öğrencilerle rehberlik servisi görüşme yapılarak gerekli destek verilecek Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: 232 743 57 48 Okulun Faksı: 232 743 58 98 Okulun Adresi: CAMİKEBİR MAH ŞEHİT GENERAL TEMEL CİNGÖZ CAD 41 SOKAK NO: 1Okulun Web Adresi: SEFERİHİSAR ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Okulun E-Posta Adresi: 586077@meb k12 trOkulun Müdürü: Celal TETİK Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|