|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, cumhuriyet, gökçeada, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Gökçeada Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Gökçeada ÇanakkaleCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Çanakkale Gökçeada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / GÖKÇEADA Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fatih Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2868873017 Faks Numarası: 2868873776 Okulumuzun Tarihçesi ; Okulun tarihi yüzyıl öncesine dayanır ![]() ![]() ![]() ![]() 3 Kasım 1929 günü resmi ilkokuluna dönüştürülerek Cumhuriyet İlkokulu adını almış, okul binasına aynı yıl altı bin liralık onarım ve ekler yapılarak Özel İdareye devredilmiştir ![]() ![]() 1151 sayılı Mahalli İdareler yasasında yapılan değişiklikle,1952-1953 öğretim yılı başında yeni açılan Özel Rum İlkokuluna Rum öğrenciler aktarılmıştır ![]() Depremden yıkılan okul binası, seksen bin liraya yeniden yaptırılmıştır ![]() ![]() 1965 yılı okul bünyesinde okul öncesi eğitim öğretimi amaçlayan bir de Ana sınıfı açılmıştır ![]() ![]() 1978-1979 ders yılında, okul müdürlüğüne tekrar müstakil olmuştur ![]() ![]() ![]() Zorunlu öğretimin 8 yıla çıkmasıyla bina küçük geldiğinden 1998-1999 eğitim-öğretim yılında daha önce çocuk yuvası olan bugünkü binaya taşınmıştır ![]() İki katlı olan bugünkü binamızda 16 derslik ayrıca bilgi teknoloji sınıfı, müdür odası, müdür yardımcısı odası, kütüphane ve kantin mevcuttur ![]() 2002-2003 eğitim öğretim yılında, taşımalı öğrenciler için ek binada mutfak ve yemekhane oluşturularak öğlenleri sıcak yemek verilmeye başlanmıştır ![]() Misyonumuz; Öğrencilere, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsetme, T ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz; İyi birer vatandaş ve iyi bireyler yetiştirmek ![]() ![]() Donanım Durumu ; Sınıflarımızda projeksiyon, projeksiyon perdesi ve bilgisayar mevcuttur ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|