|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, ilköğretim, oğuzlar, okulu, yenimahalle |
Oğuzlar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Oğuzlar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Oğuzlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Oğuzlar İlköğretim Okulu Resimleri - Oğuzlar İlköğretim Okulu Hakkında Eğitim her süreçte yaşanabilir bir olgudur Ancak insanların gelişme çağında aldığı eğitim kalıcı ve uzun süreli olmaktadır![]() Bu nedenle okulda alınan eğitim, insanların daha sonraki yaşlarda karşılaşacağı sorunlara karşı durabilecek gücü kendinde hissetmesini sağlar ![]() Modern insan, bilgiye ulaşan, bilgiyi paylaşan kişidir Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, ulusunu, milletini seven eski kuşakla yeni yetişen nesil arasında köprü olabilen insandır![]() İyi dileklerimle velilerimize, çalışanlarımıza, değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize başarılar dilerim ![]() Oğuzlar İlköğretim Okulu olarak; VİZYONUMUZ Eğitimin sadece hak değil, aynı zamanda kendisine, ailesine, okuluna ve ülkesine karşı bir görev olduğunu da benimseyen bireylerin yetiştiği ülke çapında örnek bir eğitim kurumu olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Aklın ve bilimin önderliğinde, özgür düşünce çerçevesinde, pozitif düşünen, dünyaya nesnel olarak bakabilen, yaratıcı, sorgulayıcı, açık, dürüst, kendisine değer veren ve demokratik düşünen bireyler yetiştirmektir ![]() İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilkelerini esas alırız ![]() Eğitim kadar öğretimin de önemli olduğuna inanırız ![]() Öğrencilerin amaç, bizlerin ise araç olduğunu düşünürüz ![]() Öğrencilerimizin geleceğinin geleceğimiz olduğunun farkındayız ![]() Değişime ve sürekli gelişime inanırız ![]() Okulumuzda her öğrencinin gelişmesi için ortam hazırlarız ![]() Genellik ve eşitliğe, yansızlık ve güvene inanırız ![]() Oğuzlar İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Oğuzlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Oğuzlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Oğuzlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Oğuzlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: OĞUZLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARŞİYAKA MAH 4 CAD NO:5Telefon Numarası: 3123463584 Faks Numarası: 3123342103 E-mail Adresi: 288239@meb k12 tr Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|