|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmetağa, bilgileri, ilköğretim, manisa, neslihan, okulu, sarıgöl, urgancı |
![]() |
Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaAhmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ,1955-1956 öğretim yılında 2 sınıfla İlkokul olarak eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1997-2000 yılları arasında derslik sayısının yetersiz olması nedeniyle ikili öğretim yapıldı ![]() 2000 yılında kendi imkanlarımızla 4 derslikli prefabrik bina yapılarak 25/04/2000 tarihinde normal eğitime geçildi ![]() 2004-2005 Öğretim Yılı başında köyümüzden hayırsever Neslihan URGANCI tarafından 8 derslikli okul binası yaptırılmaya başlandı ![]() ![]() 24/09/2005 tarihinde açılışı yapılan yeni binamızda 25/09/2005 tarihinden beri eğitim öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: 236 8679090 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://ahmetagaio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 396113@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmetağa Neslihan Urgancı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|