|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
buca, ilköğretim, ismail, izmir, okulu, uyal, şekip |
![]() |
İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu Buca İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu Buca İzmirİsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu Hakkında - İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu Resimleri - İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu İletişim ![]() İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İzmir sanayicilerinin öncülerinden olan İsmail Şekip UYAL 1907 Yılında İzmir�de doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamı boyunca İzmir�e çeşitli katkılarda bulunan UYAL'ın finansmanını sağladığı okulumuz 1995 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başladı ![]() İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : 686/3 sok no:19 Mustafa Kemal Mah ![]() Okul Telefonu : (232) 276 97 07 Okul Fax : (232) Okul Web : www ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : okul@isuyal ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|