Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, bilgileri, çakabey, ilköğretim, kuşadası, okulu

Çakabey İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çakabey İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çakabey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çakabey İlköğretim Okulu Resimleri - Çakabey İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz, Kuşadası Merkez Camikebir Mahallesi Sağlık Caddesi no: 14 mevkiinde yer almaktadır Okulumuz devlet tarafından yaptırılmış olup mülkiyeti özel idareye aittir

İlk binanın yapımına 1960 yılında prefabrik olarak başlanmış olup 1961 yılında Devrim İlkokulu adı altında eğitim-öğretime devam etmiştir

Okulumuz adını 1986 yılında ilk Türk denizcisi Kaptan-ı Derya Çakabey den almıştır 1986-1992 yılları arasında Çakabey Ortaokulu olarak eğitimine devam etmiş olup, 1993-1994 eğitim-öğretim yılından itibaren halen Çakabey İlköğretim Okulu olarak eğitime devam etmektedir

Okulumuz A ve B blok olmak üzere iki binadan ibaret olup açık ve kapalı alan olarak toplam 3659 m2 lik bir alan üzerine kurulmuştur

A blok 1996 yılında hizmete girmiştir Okulumuzda bir adet donanımlı fen laboratuvarı, bir adet bt sınıfı, bir adet kütüphane, rehberlik odası ve donanımlı anasıfı da bulunmaktadır Bt sınıfı 20+1 bilgisayar sınıfı 1999 yılında kurulmuş olup 2000 yılında hizmete girmiştir 20faz bilgisayar laboratuvarımızın bu yıl içerisinde yeniden kurulacağı bildirilmiştir

Misyonumuz

Orta Öğretime ilgi ve Yetenekleri Doğrultusunda
Çağın Sınırlarını Zorlayan, Ahlaklı, Zeki, Çalışkan,
Yüreği VATAN ve BAYRAK Sevgisiyle Çarpan,
Demokratik İnsan Haklarına Saygılı, Cumhuriyete,
Atatürk İlke ve İnkılâplarına Gönülden bağlı, Aydın,
İleri görüşlü Adaylar Yetiştirmek

Vizyonumuz

Geleceği elinde tutan çağdaş bir okul
26 kişilik sınıflarda bilgisayar destekli ve öğrenci merkezli uygulanan eğitim ve öğretim
Modern laboratuarlara sahip eğitim
Güler yüzlü ortamda önce insan anlayışından yola çıkarak hazırlanan bir Eğitim ortamında mutlu yarınlara

Çakabey İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çakabey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çakabey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çakabey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çakabey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÇAKABEY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Türkmen Mah Sağlık Cd Kuşadasi

Telefon Numarası: 2566141046

Faks Numarası: 2566132566

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi: Çakabey İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com