|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, çakabey, ilköğretim, kuşadası, okulu |
![]() |
Çakabey İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakabey İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çakabey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çakabey İlköğretim Okulu Resimleri - Çakabey İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz, Kuşadası Merkez Camikebir Mahallesi Sağlık Caddesi no: 14 mevkiinde yer almaktadır ![]() ![]() İlk binanın yapımına 1960 yılında prefabrik olarak başlanmış olup 1961 yılında Devrim İlkokulu adı altında eğitim-öğretime devam etmiştir ![]() Okulumuz adını 1986 yılında ilk Türk denizcisi Kaptan-ı Derya Çakabey den almıştır ![]() ![]() Okulumuz A ve B blok olmak üzere iki binadan ibaret olup açık ve kapalı alan olarak toplam 3659 m2 lik bir alan üzerine kurulmuştur ![]() A blok 1996 yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz Orta Öğretime ilgi ve Yetenekleri Doğrultusunda Çağın Sınırlarını Zorlayan, Ahlaklı, Zeki, Çalışkan, Yüreği VATAN ve BAYRAK Sevgisiyle Çarpan, Demokratik İnsan Haklarına Saygılı, Cumhuriyete, Atatürk İlke ve İnkılâplarına Gönülden bağlı, Aydın, İleri görüşlü Adaylar Yetiştirmek ![]() ![]() Vizyonumuz Geleceği elinde tutan çağdaş bir okul ![]() 26 kişilik sınıflarda bilgisayar destekli ve öğrenci merkezli uygulanan eğitim ve öğretim ![]() Modern laboratuarlara sahip eğitim ![]() Güler yüzlü ortamda önce insan anlayışından yola çıkarak hazırlanan bir Eğitim ortamında mutlu yarınlara ![]() ![]() ![]() Çakabey İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUŞADASI Adı: ÇAKABEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türkmen Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2566141046 Faks Numarası: 2566132566 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Çakabey İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|