|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ilköğretim, karatay, konya, okulu, sadık, şehit |
Şehit Sadık İlköğretim Okulu Karatay Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Sadık İlköğretim Okulu Karatay KonyaŞehit Sadık İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Sadık İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Sadık İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Sadık İlköğretim Okulu İletişim Şehit Sadık İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Sadık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Sadık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Sadık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Şehit Sadık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Şehit Sadık İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1877 yılında 3 yıllık okul ve "HARBİYE" adı ile eğitim ve öğretime açılmış, şimdiki kullandığı ana binanın yapımına 1955 yılında başlanmış, 1957 yılında eğitim-öğretime açılmıştır Bu bina yeterli olmayınca 1976 yılında ek olarak bahçeye ayrı bir üç derslikli bina yapılmıştır 2005 Temmuz ayında mevcut 2 bina da yıkılarak şimdiki yeni bina yapımına başlanmış ve 25 aralık 2006 tarihinden itibaren 24 derslikli yeni binamızda eğitim öğretim devam etmektedir![]() Şehit Sadık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: ŞEHİT SADIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ORTASİNAN M (KARAKAYİŞ C ) NO:67Telefon Numarası: 3322335943 Faks Numarası: 33223359433 E-mail Adresi: sehitsadikioo@hotmail comWeb Adresi: - http://sehitsadikilkogretimokulu meb k12 trŞehit Sadık İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|