|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alı, balıkesir, bandırma, bilgileri, fahrı, ilköğretim, iserı, okulu |
![]() |
Alı Fahrı İserı İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alı Fahrı İserı İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Alı Fahrı Iserı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Alı Fahrı Iserı İlköğretim Okulu Resimleri - Alı Fahrı Iserı İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi Okul Bandırmanın Güney doğusunda ve şehir merkezine 2 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şehrin tanınmış tüccar ve hamiyetli iş adamı Ali Fahri İşeri mahalle halkının da desteyi ile 1957 yılında okul yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() 2003 yılı Ekim ayına kadar ikili eğitim ve aynı binada eğitim-öğretim yapılırken, 8 derslikli ek binanın yapılıp hizmete girmesiyle normal eğitime başlamış ve devam etmektedir ![]() Alı Fahrı Iserı İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: ALI FAHRI ISERI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 600 Evler Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2667211840 Faks Numarası: 2667214250 E-mail Adresi: do-sa@hotmail ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Alı Fahrı Iserı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|