|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atatürk, balıkesir, bandırma, bilgileri, ilköğretim, okulu |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında VİZYON MİSYON MİSYONUMUZ Yaşadığı toplumda değişen ihtiyaçların farkında olan, sorun çözme becerisi gelişmiş, teknolojiyi kullanabilen yetkin bireyler yetiştirmektir ![]() VİZYONUMUZ Dönüşen birey, gelişen kurum ve değişen toplum OKULUMUZUN TARİHİ ATATÜRK İLÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ I KADEME BİNAMIZArsası Bandırma Belediyesi tarafından bağışlanan okul binasının temeli 1955 yılı Ekim ayında atılmıştır İl Genel Bütçesi tahsisatı ile yapılan bu bina 200 000 Liraya mâl olmuştur![]() 01 Kasım 1956 tarihinde zamanın Balıkesir valisi Hilmi İNCESULU ile İlköğretim Genel Müdürü Halit BERK'in de hazır bulundukları bir tören ile öğretime açılmıştır ![]() Uzun süre Atatürk İlkokulu ve 8 yıllık eğitime geçişten sonra Atatürk İlköğretim Okulu I kademe binası olarak kullanılan bu bina, 2009-2010 öğretim yılında Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlköğretim Okulu ve İş Okulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir![]() II KADEME BİNAMIZII Kademe binamız 1988 yılında eğitim öğretime başlamıştır İlk etapta Atatürk Ortaokulu olarak kullanılan binamız 8 yıllık eğitime geçişten sonra Atatürk İlköğretim Okulu II Kademe binası olarak kullanılmaya devam edilmiştir Artan okul sayısı ve mahalleye dayalı kayıt sistemi sonrası öğrenci sayısında yaşanan azalma sonucu hem birinci kademe hem de ikinci kademe öğrencilerinin eğitim gördüğü bina haline gelmiştir Atatürk İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATATÜRK İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2667185757 Faks Numarası: 2667147158 E-mail Adresi: 241177@meb k12 trWeb Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|