Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, balıkesir, bandırma, bilgileri, ilköğretim, okulu

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında

VİZYON MİSYON
MİSYONUMUZ

Yaşadığı toplumda değişen ihtiyaçların farkında olan, sorun çözme becerisi gelişmiş, teknolojiyi kullanabilen yetkin bireyler yetiştirmektir

VİZYONUMUZ

Dönüşen birey, gelişen kurum ve değişen toplum

OKULUMUZUN TARİHİ

ATATÜRK İLÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ

IKADEME BİNAMIZ

Arsası Bandırma Belediyesi tarafından bağışlanan okul binasının temeli 1955 yılı Ekim ayında atılmıştır İl Genel Bütçesi tahsisatı ile yapılan bu bina 200000 Liraya mâl olmuştur

01 Kasım 1956 tarihinde zamanın Balıkesir valisi Hilmi İNCESULU ile İlköğretim Genel Müdürü Halit BERK'in de hazır bulundukları bir tören ile öğretime açılmıştır
Uzun süre Atatürk İlkokulu ve 8 yıllık eğitime geçişten sonra Atatürk İlköğretim Okulu Ikademe binası olarak kullanılan bu bina, 2009-2010 öğretim yılında Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlköğretim Okulu ve İş Okulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir

II KADEME BİNAMIZ

II Kademe binamız 1988 yılında eğitim öğretime başlamıştır İlk etapta Atatürk Ortaokulu olarak kullanılan binamız 8 yıllık eğitime geçişten sonra Atatürk İlköğretim Okulu II Kademe binası olarak kullanılmaya devam edilmiştir Artan okul sayısı ve mahalleye dayalı kayıt sistemi sonrası öğrenci sayısında yaşanan azalma sonucu hem birinci kademe hem de ikinci kademe öğrencilerinin eğitim gördüğü bina haline gelmiştir

Atatürk İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ATATÜRK İLKOĞRETİM OKULU

Telefon Numarası: 2667185757

Faks Numarası: 2667147158

E-mail Adresi: 241177@mebk12tr

Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Atatürk İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com