|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bandırma, bilgileri, eti, holding, ilköğretim, okulu |
![]() |
Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eti Holding İlköğretim Okulu Tanıtımı - Eti Holding İlköğretim Okulu Resimleri - Eti Holding İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulumuz ETİ HOLDİNG İLKÖĞRETİM OKULU adını Eti Holding A ![]() ![]() ![]() 1997 Kasım ayında dönemin Başbakanı Sayın Mesut YILMAZ tarafından temeli atılan okulumuz; 14 Eylül 1998 Pazartesi günü 1 ![]() ![]() 2008 - 2009 Eğitim Öğretim yılında 19 Dersliği, Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı, Kütüphanesi, Teknoloji ve Tasarım Atölyesi, Fen Laboratuvarı ve Çok Amaçlı Salonu ile 370 öğrencimizi ortaöğretime hazırlamaya çalışmaktadır ![]() Ayrıca Gölyaka, Çepni, Doğanpınar ve Külefli Köyü Öğrencileri Taşımalı Eğitim kapsamında okulumuzda eğitim-öğretimlerine devam etmektedirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: ETİ HOLDİNG İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SUNULLAHMAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2667153770 Faks Numarası: 2667151693 E-mail Adresi:etiholdingioo@hotmail ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Eti Holding İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|