|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ÇanakkaleMerkez İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Merkez İlköğretim Okulu Çanakkale Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / MERKEZ Adı: MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cevatpaşa Mahallesi Veli Yaşin Caddesi No 2 Çanakkale Telefon Numarası: 2862171099 Faks Numarası: 2862171474 Tarihçe: Okulumuz;1968-1969 öğretim yılında Çanakkale Lisesinden ayrılıp bugünkü 740 m2lik binada hizmete başlamış olup; bina ve arsa bakanlığımıza aittir ![]() ![]() Okulumuz 1981-1982 öğretim yılında ikili öğretime geçmiştir ![]() ![]() Okulumuz başarıları ile kendini kabul ettirmiş,1981–1982 yılında TÜBİTAK Marmara üçüncülüğü almış; sporda Türkiye birincisi ve ikincisi olmuş; bugün yurdun çeşitli yerlerinde, çeşitli kademelerinde görev yapan başarılı kişiler yetiştirmiş olup, her yıl Fen Liselerine, Askeri Okullara ve birçok yatılı okullara öğrenci vermektedir ![]() VİZYONUMUZ Başarı Elde Edilen Sonuçtur ![]() MİSYONUMUZ ‘’Biz kimiz ?’’ sorusundan yola çıkarak, Biz, Merkez İlköğretim Okulu olarak ilgi ve yeteneklerinin farkında, benlik saygısı ve akademik başarısı yüksek, özdeğerlere saygılı, paylaşımcı, yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmek için varız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|