![]() |
Eşen İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşen İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaEşen İlköğretim Okulu Hakkında - Eşen İlköğretim Okulu Tanıtım - Eşen İlköğretim Okulu Resimleri - Eşen İlköğretim Okulu İletişim ![]() Eşen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Geleceğimiz olan çocukların hayata hazırlanması ve iyi birer vatandaş olması hedefimizdir ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Okulumuz çalışanları, gerekenleri yaparken kendinden emin, yaptığı işin farkında, alacakları tepkilerden korkmayan, alınan tepkileri yine eğitim için dönüt kabul eden ve kullanan, öğrencilerine en iyiyi sunma çabası içinde, öğrenci ve veli ile iletişimi en üst seviyeye çıkarmış eğitimcilerdir ![]() ![]() ![]() Eşen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 63710 26-13 77 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: esenio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: esenioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: DAVUT BOZKURT Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 180 - İlçe Merkezine Uzaklığı 50 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Eşen İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|