Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eşen, fethiye, ilköğretim, muğla, okulu

Eşen İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eşen İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Eşen İlköğretim Okulu Hakkında - Eşen İlköğretim Okulu Tanıtım - Eşen İlköğretim Okulu Resimleri - Eşen İlköğretim Okulu İletişim

Eşen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

VİZYONUMUZ

Geleceğimiz olan çocukların hayata hazırlanması ve iyi birer vatandaş olması hedefimizdir Her öğrencinin yetenekleri doğrultusunda üst öğrenime devam etmesi ve sevip mutlu olabileceği bir meslek edinmesi hedefimizdir Her velinin, öğrencisine gerekli öğrenme fırsatı verildiğini bilmesi ve kendisinin de çocuğuna uygun öğrenme ortamı hazırlaması hedefimizdir

MİSYONUMUZ

Okulumuz çalışanları, gerekenleri yaparken kendinden emin, yaptığı işin farkında, alacakları tepkilerden korkmayan, alınan tepkileri yine eğitim için dönüt kabul eden ve kullanan, öğrencilerine en iyiyi sunma çabası içinde, öğrenci ve veli ile iletişimi en üst seviyeye çıkarmış eğitimcilerdir Bu durumu daha iyiye getirmek hedefimizdir Bizler farklı, enerjik ve üretken eğitimciler olarak, bu özellikleri öğrencilerimize de yansıtmak hedefimizdir

Eşen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye
Okulun Telefonu: 252 63710 26-13 77
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: eseniomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: esenioo@hotmailcom
Okulun Müdürü: DAVUT BOZKURT
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 180 - İlçe Merkezine Uzaklığı 50
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Eşen İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com