|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çerkezköy, ilköğretim, okulu, sanayiciler, tekirdağ |
![]() |
Sanayiciler İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanayiciler İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy TekirdağSanayiciler İlköğretim Okulu Hakkında - Sanayiciler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sanayiciler İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Sanayiciler İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Sanayiciler İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sanayiciler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sanayiciler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sanayiciler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY Adı: SANAYİCİLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ISMET PAŞA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2827172071 Faks Numarası: 2827174264 TARİHÇEMİZ Okulumuzun binası 9 ![]() ![]() ![]() ![]() 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılında ana sınıflarında 96, 1-8 ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|