|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çerkezköy, ilköğretim, okulu, tekirdağ, yıldızkent |
![]() |
Yıldızkent İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızkent İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy TekirdağYıldızkent İlköğretim Okulu Hakkında - Yıldızkent İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yıldızkent İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yıldızkent İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Yıldızkent İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yıldızkent İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yıldızkent İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yıldızkent İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY Adı: YILDIZKENT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İNONU MAH ![]() Telefon Numarası: 2827173636 Faks Numarası: 2827173494 Vizyonumuz Güçlü özgüven ve Kişiliği ile, Milli değerlerimizi koruyan; Başarıları ile her alanda fark yaratan bireyler yetiştirip ; LİDER KURUM olmak ![]() Misyonumuz Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye ; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|