Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
faruk, ilköğretim, izmir, karşıyaka, okulu, osman, verimer

Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir

Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Tanıtım - Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu İletişim

Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1970-1971 Öğretim yılında açılan okulumuza, çevresindeki yerleşim alanının hızla büyümesi ve nüfus artışı nedeniyle 1979 yılında ek bina yapılmıştır 1979 Öğretim yılında öğrenci sayımız 710’duO günden bu yana yerleşim alanlarının hızla artması nedeniyle 1990 Öğretim yılında bu sayı 1290’a ulaşmıştır

2 Binada yapılan çok amaçlı salon ve ders araçları odaları yeniden bölünerek ve çeşitli düzenlemeler yapılarak derslik haline getirilmiştir

1994-1995 Öğretim yılında İlköğretim uygulamasına geçilmiş olup okulun adı Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir

1994-1995 Eğitim – Öğretim Yılında 6 sınıf olarak 3 şube açılmıştır Toplam 6 sınıf mevcudu Erkek:68 Kız:64 olmak üzere 132 öğrenci kaydedilmiştir1994-1995 Eğitim – Öğretim Yılı itibariyle okulumuzun toplam öğrenci sayısı 1400’dürMahallemizde bulunan eski adıyla Mustafa Uygur Ortaokulu'nun ilköğretim okulu olmasıyla birlikte öğrenci mevcudumuz azalmıştır

2000-2001 Öğretim yılında okulumuza anasınıfı, fen laboratuarı, teknoloji sınıfı, kantin, spor odası yapılmıştır A Blok ve B Blok arasında kömürlük olarak kullanılan bölüm duvar örülerek arşiv odası olarak değerlendirilmiştir

Bina ve Kat : 2 bina, 2’şer kat (A Blok 600 m2, B Blok 600 m2)
Okul bahçesi : 2800 m2
Derslik : 13
Şube Sayısı : 28
Ana Sınıfı : 1
Teknoloji ve Tasarım Sınıfı : 1
Bilgisayar Laboratuarı : 1
Fen Laboratuarı : 1
Kütüphane : 1
İş Eğitimi Atölyesi : 1
Spor Odası : 1
Soyunma Odası : 1
Yönetici Odası : 2
Öğretmen Odası : 1
Arşiv : 1
Depo : 1
Kooperatif : -
Kalorifer Odası : 1
Rehberlik Odası : 1
Kantin : 1
Öğrenci Sayısı : 870

Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka
Okulun Telefonu: (0 232) 371 25 05
Okulun Faksı: (0 232) 371 93 64
Okulun Adresi: ÇAY MAH ŞEHİT SERKAN ATAMER SOKAĞI NO:24 BAYRAKLI
Okulun Web Adresi: http://osmanfarukverimerk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 970292@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com