|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
faruk, ilköğretim, izmir, karşıyaka, okulu, osman, verimer |
![]() |
Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirOsman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Tanıtım - Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu İletişim ![]() Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1970-1971 Öğretim yılında açılan okulumuza, çevresindeki yerleşim alanının hızla büyümesi ve nüfus artışı nedeniyle 1979 yılında ek bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 1994-1995 Öğretim yılında İlköğretim uygulamasına geçilmiş olup okulun adı Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() 1994-1995 Eğitim – Öğretim Yılında 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2000-2001 Öğretim yılında okulumuza anasınıfı, fen laboratuarı, teknoloji sınıfı, kantin, spor odası yapılmıştır ![]() ![]() Bina ve Kat : 2 bina, 2’şer kat (A Blok 600 m2, B Blok 600 m2) Okul bahçesi : 2800 m2 Derslik : 13 Şube Sayısı : 28 Ana Sınıfı : 1 Teknoloji ve Tasarım Sınıfı : 1 Bilgisayar Laboratuarı : 1 Fen Laboratuarı : 1 Kütüphane : 1 İş Eğitimi Atölyesi : 1 Spor Odası : 1 Soyunma Odası : 1 Yönetici Odası : 2 Öğretmen Odası : 1 Arşiv : 1 Depo : 1 Kooperatif : - Kalorifer Odası : 1 Rehberlik Odası : 1 Kantin : 1 Öğrenci Sayısı : 870 Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: (0 232) 371 25 05 Okulun Faksı: (0 232) 371 93 64 Okulun Adresi: ÇAY MAH ![]() Okulun Web Adresi: http://osmanfarukverimer ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 970292@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|