|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arakonak, bilgileri, bingöl, ilköğretim, imkb, okulu, solhan |
![]() |
İmkb Arakonak İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmkb Arakonak İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları - İmkb Arakonak İlköğretim Okulu Tanıtımı - İmkb Arakonak İlköğretim Okulu Resimleri - İmkb Arakonak İlköğretim Okulu Hakkında İMKB ARAKONAK İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuzun Tarihçesi: Okulumuz ilçemize bağlı Arakonak Belde'sinde olup,ilçemiz merkezine 6 km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() misyonumuz Mükemmellik anlayışıyla öğrenmenin zevke dönüştürüldüğü bir eğitim ortamında, sorumluluk taşıyan, çevreye duyarlı, iletişim becerileri yüksek, lider nitelikli, kendini gerçekleştirmiş, ahlaklı, insan haklarına duyarlı bireyler yetiştirmektir ![]() VİZYOnumuz Gri renkli dünyamızda, coğrafyamızın engin medeniyetinden beslenerek oluşan hoşgörü ikliminde, rengârenk çiçekler yetiştiren bir okul olmaktır ![]() İLKELERİMİZ TEMEL DEĞERLERİMİZ Bütün çalışmalarınızın odak noktasında öğrencilerimiz vardır ![]() Biz öğrencilerimiz var olduğu için varız ![]() Biz öğrencilerimize saygı duyar,değer verir ve onları destekleriz Biz kendimize ve birbirimize güveniriz ![]() Biz sevgi dolu,hoşgörülü ve anlayışlıyız ![]() Biz farklıyız,fedakar,yetenekli,en erjik,coşkulu ve verimliyiz ![]() Biz ,yönetici-öğretmen-öğrenci-aile ilişkisinde güven ortamı oluştururuz ![]() Biz her bireyin farklı özellikler taşıdığına ve bu farklılıkların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanırız ![]() Biz okul ile ilgili kararlarda katılım ve sorumluluk paylaşımını gerçekleştiririz ![]() Biz çevresine göre en iyi davranışlara sahip öğrenciler yetiştirme çabasında olacağız ![]() Biz içinde bulunduğumuz okul ortamında her türden fikre saygı duyar,farklı düşünceleri benimser ve bu farklılığın zenginlik kaynağı olduğuna inanırız ![]() Biz kaynakların etkili ve verimli kullanılmasını sağlamak için gayret göstereceğiz ![]() Atatürk'ün ilke ve inkılapları doğrultusunda eğitim-öğretim bilincini taşıyan biz öğretmenler okulda takım ruhunun varlığını hissettireceğiz ![]() Biz rakip olarak kendimizi görürüz,hedeflerimize ulaşmada azimli ve kararlıyız İmkb Arakonak İlköğretim Okulu Bingöl Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / SOLHAN Adı: İMKB ARAKONAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Arakonak Köyü Solhan/Bingöl Telefon Numarası: 4267221057 Faks Numarası: 4267221057 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - SOLHAN - İMKB Arakonak İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|