Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bilgileri, buldan, denizli, ilköğretim, okulu, yenicekent

Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli

Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1914 yılında şimdiki Çiftçi Malları Koruma binasında eski usulle eğitim-öğretime başlamıştır1929 yılında bina yetersizliği nedeniyle şimdiki İbiş İbrahim Demirtaş'ın oturduğu eve taşınan okulumuz 1935 yılında bu binayı satarak, köylülerin desteğiyle yeni okuluna kavuşmuştur1972 yılında üç derslik daha yapılmış, 1977 yılında aynı bahçede ortaokulumuz açılmıştır1989-1990 eğitim-öğretim yılında ilkokul ile ortaokul birleşerek okulun ismi Yenicekent İlköğretim Okulu olmuştur 1990 yılında okulumuzun adı Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir1991 de iki derslikli binamız, 1998 de şimdiki yemekhane binamız hizmete girmiştir 1998 yılında okulumuz taşıma merkezi olmuş; Bölmekaya,Doğanköy, Oğuz,Mahmutlu,Güney-Ertuğrul Köyü öğrencileri taşınmaya başlanmıştır Artan öğrenci sayısı sebebiyle şimdiki binamız 1997 yılında yapımına başlanmış 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır

Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Buldan
Okulun Telefonu: 258 434 60 03
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: wwwyenicekentataturkmebk12 tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü: Halil ALTUN
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yenicekent Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com