|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, lütfiye, manisa, okulu, saruhanlı |
Lütfiye İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfiye İlköğretim Okulu Bilgileri Saruhanlı ManisaLütfiye İlköğretim Okulu Hakkında - Lütfiye İlköğretim Okulu Tanıtım - Lütfiye İlköğretim Okulu Resimleri - Lütfiye İlköğretim Okulu İletişim ![]() Lütfiye İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk kez 1938 yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmıştır 3 derslik, 1 idare odası, 1 işlik odası ve 1 salondan oluşmaktaydı Ardından 1973 yılında okul bahçesine 2 derslikli ek bina yapılmıştır 1980 yılında yörede meydana gelen depremden sonra 3 derslikli olan eski okul kullanılamaz hale gelmiş ve 1985 yılında şimdiki okul yapılmıştır Bu binada ise 3 derslik 2 idare odası bulunmaktadır Okulun lojmanları ise 1985 yılında 2 daireden oluşan tek bina şeklinde yapılmıştır 2003-2004 eğitim öğretim yılında köylü, çevre esnafın ve muhtarlığın katkılarıyla bir bilgisayar laboratuarı oluşturulmuştur![]() LÜTFİYE İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 5 sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız![]() LÜTFİYE İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak Lütfiye İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Saruhanlı Okulun Telefonu: (236) 376 1043 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Lütfiye Köyü Okulun Web Adresi: http://lutfiye meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 469588@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Lütfiye İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|