|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kuşadası, okulu, soğucak |
![]() |
Soğucak İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğucak İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Soğucak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Soğucak İlköğretim Okulu Resimleri - Soğucak İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ: Okulumuz 2001-2002 Eğitim Öğretim Yılında faaliyete başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz aslında 12 derslik olup, öğrenci fazlalığı nedeni ile çok amaçlı salon bölünerek 16 derslik haline getirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Ege Bölgesi'nin, en güzel gün batımının izlendiği yerdedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğucak İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUŞADASI Adı: SOĞUCAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Soğucak Köyü -Kuşadasi Telefon Numarası: 2566810620 Faks Numarası: 0(256) 681 59 32 E-mail Adresi : http://sogucakioo ![]() ![]() ![]() Web Adresi: Soğucak İlköğretim Okulu sogucakioo@ttnet ![]() ![]() OKULUMUZDAN GÖRÜNTÜLER Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|