|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kadir, kuşadası, okulu, uysal, vali |
![]() |
Vali Kadir Uysal İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Kadir Uysal İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Vali Kadir Uysal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vali Kadir Uysal İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Kadir Uysal İlköğretim Okulu Hakkında ![]() TARİHÇEMİZ Vali Kadir Uysal İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretim vermekte olan okul binasına taşınmadan önce öğrencilerimiz, Osmanlı Padişahı Abdulhamit Han zamanında anayurda göç eden Giritli göçmenlerin iskanı sırasında mahalle mektebi olarak yapılmış olan binada uzun süre tek sınıflı olarak Cumhuriyet döneminde de varlığını sürdürmüş, daha sonra iki ek bölme ilave edilerek öğretime; 1969 yılında Kazım Dirik İlkokulu' nun eğitim öğretime başlamasına kadar devam etmiştir ![]() ![]() ![]() Zaman içerisinde okul binası ihtiyaca cevap veremeyecek duruma gelince Özel İdare ve halk, işbirliği sonucu şu anda eğitim öğretim gördüğümüz okul binası yapılmıştır ![]() ![]() MİSYONUMUZ Biz Atatürk ilke inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı, sorgulayıcı, girişimci, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara, değişime ve yeniliğe açık, bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst, karalı ve yarınlara ümitle bakan öğrenciler yetiştiren bir okuluz ![]() ![]() VİZYONUMUZ Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş, teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş, sorgulayan, araştıran, düşünen, tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan, çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak ![]() STRATEJİK PLANIMIZ Okulumuzun 5 yıllık(2010 - 2014) stratejik plan dosyasını görmek için tıklayınız ![]() HİZMET STANDARTLARI Okulumuzun hizmet standartları tablosunu görmek için tıklayınız ![]() Vali Kadir Uysal İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUŞADASI Adı: VALİ KADİR UYSAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeni Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2566571010 Faks Numarası: (256) 657 22 01 E-mail Adresi : vkadiruysal@ttmail ![]() Web Adresi: Vali Kadir Uysal İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|