|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bahadınlar, bilgileri, çal, denizli, ilköğretim, okulu |
![]() |
Bahadınlar İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahadınlar İlköğretim Okulu Bilgileri Çal DenizliBahadınlar İlköğretim Okulu Hakkında - Bahadınlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahadınlar İlköğretim Okulu Resimleri - Bahadınlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bahadınlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk defa 1975 yılında Bahadınlar İlkokulu olarak Eğitim Öğretime başladı ![]() ![]() ![]() 1999da Ortaköy İlköğretim Okulundan ayrılarak 8 yıllık Eğitime başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Bahadınlar Köyü ilçe merkezine 20 km, il merkezine 85 km uzaklıktadır ![]() ![]() VİZYONUMUZ Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak MİSYONUMUZ Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8 ![]() ![]() Bahadınlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çal Okulun Telefonu: 258 754 6193 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bahadınlar Köyü Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 381168@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bahadınlar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|