|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dininden, hatipoğlu, nihat, sevgi, yansımalar |
Sevgi Dininden Yansımalar- Nihat Hatipoğlu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgi Dininden Yansımalar- Nihat Hatipoğlu![]() Yazan-Nihat Hatipoğlu Nihat Hatipoğlu’nun sesinden “Medine’nin Gözyaşı” CD’si ile birlikte… İçten, güler yüzlü yaklaşımıyla milyonlara ulaşan Nihat Hatipoğlu’nun kaleminden barış, sevgi ve hoşgörü dini İslam… Hz Halid bin Velid’den rivayet edildiğine göre bir Arap, Resulullah sallallahü aleyhi ve sellem’e geldi: “Ya Resulullah! Beni dünya ve ahrette başı dik kılacak amelleri sormak için, size geldim” dedi Peygamberimiz, “Soracaklarını sor” buyurdular Arap, “İnsanların en bilgini olmak istiyorum” dedi Peygamberimiz, “Allah’tan kork ki, insanların en bilgini olasın” buyurdu Arap, “İnsanların en zengini olmak istiyorum” dedi Peygamberimiz, “Kanaatkâr ol ki, insanların en zengini olasın” buyurdu Arap, “İnsanların en adili olmayı arzu ediyorum” dedi Peygamberimiz, “Kendin için arzu ettiğini, insanlar için de iste, insanların en adili olursun” buyurdu Arap, “İnsanların en hayırlısı olmayı arzu ediyorum” dedi Peygamberimiz, “İnsanlara faydalı ol ki, insanların en hayırlısı olasın” buyurdu Arap, “Duamın kabul edilir olmasını arzu ediyorum” dedi Resulullah, “Haram yemekten sakın ki, duan kabul olsun” buyurdu Doğan Kitap Ağustos-2009 Fiatı-9 90 tl |
|
|
|