Dünya Ve Ben Kitabı Juan Jose Millas |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünya Ve Ben Kitabı Juan Jose MillasJuan Jose Millas Dünya ve Ben kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Dünya ve Ben Juan Jose Millas HayyKitap » Roman » Edebiyat Fiyatı : 15,00 TL Haziran 2010, 216 sayfa, ISBN: 9786054325009 Kitap hakkında Bir planın parçasını oluşturan kitaplar vardır, bir de tıpkı trafik ışıklarında aniden fırlayıveren araba misali hayatınıza şiddetle giren kitaplar ![]() ![]() İşte Dünya ve Ben, trafik ışıklarında aniden beliren türde bir kitap![]() "Bana kendimle bir röportaj yapma işi verilmişti, alışkanlıklarımı gözlemlemek için kendi kendimin izini sürdüm Günün birinde şöyle dedim 'Babamın tıbbi cihazlar üzerine bir atölyesi vardı ' Ve derken atölye gözümün önünde belirdi, içinde ben ve babam![]() ![]() Bir sığır filetosunda elektrikli nesteri deniyordu Babam ansızın, 'Şuna bak Juanjo, yarayı daha açarken dağlıyor,' deyiverdi Anladım ki, yazmak da tıpkı babamın elektrikli neşteri gibi yaraları açtıgı dakika dağlıyordu![]() ![]() Neden yazar olduğumun sırrına erdim Röportajı yapmayı beceremedim; sonunda ortaya çıkan bir romanla onu alt ettim "Kitap kapağı
|
|
|
|