Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acısı, ali, damıtılmış, günlükler, gök, kitabı, tiyar

Acısı Damıtılmış Günlükler Kitabı - Ali Tiyar Gök

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acısı Damıtılmış Günlükler Kitabı - Ali Tiyar Gök

Acısı Damıtılmış Günlükler Kitap Özet - Ali Tiyar Gök Kitapları - Acısı Damıtılmış Günlükler Kitap Tanıtım - Acısı Damıtılmış Günlükler Kitap Fiyatı - Acısı Damıtılmış Günlükler Ön Okuma

Kitap Özet

Uzunca bir okuma döneminden sonra ilk kez yazmayı deniyorumHer konuda binlerce yıldır yazılmış,okunmuş olması caydırıcı olsa da geldiğim aşama beni bu satırları yazmaya zorluyorTanımlamamın tam karşılığını bulamasam da ,belki de iradem dışı geldiğim bu alemdeki tanıklığımın bilinmesini istiyorumPeşinen söylemeliyim ki,birey olarak hep en iyinin peşinde olsam da yazmak dahil yaşamı artı ve eksinin bir harmanlanması olarak kabul ettimBundan dolayı da yazdıklarımın bu kıvamın doğal sonucu olmasını arzuluyorumİnsanlar inanır ki bu yaşam günün doğuşu ve batışı gibi çok çabuk açılır Aslında benim ki saçmalık insanoğlu böyle düşünmez O da sezer üç evresi olduğunu Ben buna insanın üç sınavı diyorum Birincisi kendini tanıması ve kendini çözmesi sürecidir ( kimin başarabildiği meçhul ),ikincisi kendi dışındaki oluşumu tanıması ve algılamasıdırÜçünsüsü ise insanın bilinmezliğidir Bu süreç son yolculuktan sonra da devam eder mi onu bilemiyorum

Acısı Damıtılmış Günlükler
Ali Tiyar Gök
Dharma Yayınları
Fiyatı : 20,00 TL
Ekim 2011
316 sayfa
ISBN: 9786055598501

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com