Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
blandine, callet, dile, kitabı, şans

Bana Şans Dile Kitabı - Blandine Le Callet

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Şans Dile Kitabı - Blandine Le Callet

Bana Şans Dile Kitap Özet - Blandine Le Callet Kitapları - Bana Şans Dile Kitap Tanıtım - Bana Şans Dile Kitap Fiyatı - Bana Şans Dile Ön Okuma

Kitap Özet

Vincent ve Bérengère bir burjuva düğünüyle evlenmeye karar verirler Kiliseden, şeref kortejine, düğün pastasına dek her şey muhteşem olacaktır İşte bu vesileyle güzel bir bahar günü aile üyeleri ve arkadaşları şık kıyafetleri ve lüks arabalarıyla kiliseye gelirler Fakat kilise töreni esnasında yaşananlar bazı şeylerin aksi gideceğini kanıtlar Peki ya maskeler düşüp sırlar ortaya döküldüğünde ne olacaktır? Birbirinden renkli karakterleriyle gönlünüzü fethedecek olan Bana Şans Dile komik, dokunaklı, zaman zaman sinir bozucu ama yine de eğlenceli bir hikâye Kahkahalarınız gözyaşlarınıza karışacak ve böyle bir düğüne şimdiye kadar hiç katılmadım diyeceksiniz

Bana Şans Dile

Blandine Le Callet
· Epsilon Yayınevi
· Basım Tarihi : 02 - 2011
· ISBN : 9789944823722
· Sayfa Sayısı : 236
· Çevirmen : Özgül Tuna
· Etiket Fiyatı : 1400 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com