|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anılarımda, doğan, hızlan, kitabı, yaşayanlar |
Anılarımda Yaşayanlar Kitabı - Doğan Hızlan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anılarımda Yaşayanlar Kitabı - Doğan HızlanAnılarımda Yaşayanlar Kitap Özet - Doğan Hızlan Kitapları Tanıtım - Kitap Fiyatları Kitap Özet Her dostun ölümü benden bir parça götürdü Yakından tanıdıklarım ya da satırlardan, dizelerden dost olduklarım![]() ![]() (![]() ![]() ) Bu kitapta yer alan isimler, aramızdan ayrıldıktan sonra da yarattıklarıyla bende yaşadılar Ölümsüzlük mertebesine ulaştılar (![]() ![]() ) Ben onları, hem kişisel anılarımla hem de onların çalışmalarından da söz ederek anmak yolunu seçtim Çünkü anılar böyledir, bizi bırakmazlar![]() Doğan Hızlan, eserleri ve kişilikleriyle edebiyat-sanat dünyasında iz bırakmış dostlarını, Anılarımda Yaşayanlar'da bir araya getirdiği “veda” yazılarıyla sonsuzluğa uğurluyor: Halikarnas Balıkçısı'ndan Oktay Rifat'a, Fethi Naci'den Ömer Uluç'a, Egemen Bostancı'dan Zeki Müren'e, Onat Kutlar'dan Memet Fuat'a ![]() ![]() Kitap Ön Yüzü Kitap Künyesi Anılarımda Yaşayanlar - Doğan Hızlan · Yapı Kredi Yayınları · Basım Tarihi : 11 - 2010 · ISBN : 9789750818882 · Sayfa Sayısı : 348 · Etiket Fiyatı : 22 00 TL |
|
|
|