Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
david, ertören, güzel, işıl, kitabı, yaşamak, şey

Yine De Güzel Şey Yaşamak Kitabı - İşıl Ertören David

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yine De Güzel Şey Yaşamak Kitabı - İşıl Ertören David

Yine de Güzel Şey Yaşamak Kitap Özet - Işıl Ertören David Kitapları - Yine de Güzel Şey Yaşamak Kitap Tanıtım - Yine de Güzel Şey Yaşamak Kitap Fiyatı - Yine de Güzel Şey Yaşamak Ön Okuma

Kitap Özet

İlişkiler ve hayat hakkında romantik, uçucu öyküler

Işıl Ertören David, ilk kitabı Basılmamış Romanların Yazarı'ndan sonra tekrar bir öykü kitabıyla okurlarının karşısına çıkıyor Bu kez gündelik hayatın nüanslarına eğilen yazar, evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, arkadaşlık ve yaşlılık gibi hepimizi yakından ilgilendiren ve hayatlarımızda önemli değişikliklere neden olan konularda, kimisi eğlenceli, kimisi hüzünlü on sekiz düşündürücü hikaye anlatıyor Yine de Güzel Şey Yaşamak bir yandan düşündüğümüz kadar farklı olmadığımızı bize hatırlatırken, diğer yandan da her insanın bambaşka bir evren, her günün yeni bir gün ve her mevsimin er ya da geç yerini yeni bir mevsime bıraktığını fısıldıyor bize
(Tanıtım Bülteninden)

Yine de Güzel Şey Yaşamak
Işıl Ertören David
Cinius Yayınları / Çağdaş Türk Yazarları Dizisi
Türkçe
200 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 13 x 20 cm
İstanbul, 2010, 1 Basım
ISBN : 9786051271576
Etiket Fiyatı : 13,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com