Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, canım, inam, yobazlarım

Canım Yobazlarım Benim - Ahmet İnam

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Canım Yobazlarım Benim - Ahmet İnam

Canım Yobazlarım Benim - Ahmet İnam - Kitap Özet

Kitap Özet

“‘Yobaz kimdir?' diye düşünüyorum, nicedir Düşündükçe bunalıyorum Yobazlığı yobazca düşünmemek gerek Çoğumuzun yobazlığa bakışında ‘katı' bir tutumun, giderek yobazca bir yaklaşımın olduğunu görüyorum

Peki, nerededir yobazlık? Geçmişte donmuş, ‘eskimiş' inanç sistemlerine takılıp kalmakta mı? Neden yobazlığın sınırlarını, belirleyicilerini arıyorum acaba? Bu tutumum yobazca değilse yobazlığı ortadan kaldırmaya çabalamak için

Olgularla ilgili alanda başarılı çalışmalar yapmış olmak, her zaman yobazlıktan kurtarmaz bizi Kimi zaman yobazca tutumlarla da pragmatik açıdan, sonuç getirici bulgular elde edebiliriz Yalan mı? Olgulara bakalım; bilim ve kültür tarihinin olgularına Kafamızdaki ‘yobaz' kavramını irdeleyelim

Dikkat edelim! Derim ki, yobazları anlayalım ‘Canım Yobazlarım' deyimini bunun için kullanıyorum Yobazları anlayalım ki, birer gizli yobaz olmayalım
Ahmet İNAM

Kitap Kapak

00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com