Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istiyorum, jane, langton, uçmak

Uçmak İstiyorum - Jane Langton

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uçmak İstiyorum - Jane Langton kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Uçmak İstiyorum

Jane Langton

Turkuvaz Kitap / Genç Turkuvaz Dizisi

Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce)

187 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm

ISBN : 9786055596316

2010

Çeviri : Zarife Biliz

Kitap hakkında

Uçuyoruummmm

Hiç uçmayı hayal ettin mi? Gökyüzünde süzülerek, bütün yeryüzünü tepeden izleyip, istediğin bir yere konmak ne kadar da muhteşem olurdu, değil mi?

Georgie bir gün gerçekten uçacağına inanıyor ve hep uçmayı deniyor Ailesi onun için çok kaygılı Uçma tutkusunun bir gün küçük kıza zarar verebileceğini düşünüyorlar ve bu yüzden onu ilgisini başka şeylere çekmeye çalışıyorlar Üvey abisi ona uçak maketlerini gösteriyor; üvey ablası ona bir arkadaş bulmaya çalışıyor; annesi ve babası onunla hep sabır ve sevgiyle konuşuyor Ama bütün bunlara rağmen Georgie Kaz Prens'im dediği o kocaman kazın peşine düşmekten vazgeçmiyor

Kim bilir belki bir gün, Kaz Prens Georgie'ye uçmayı öğretir

Uçmak İstiyorum ABD'nin en önemli çocuk kitapları ödülü olan Newbery Honor Book madalyasını aldı ve yıllardır dünyanın pek çok yerinde çocuklarla gençler tarafından sevilerek okunuyor

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com