![]() |
Kundakçı Kitabı - Chris Cleave |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kundakçı Kitabı - Chris CleaveKundakçı Kitap Özet - Chris Cleave Kitapları - Kundakçı Kitap Tanıtım - Kundakçı Kitap Fiyatı - Kundakçı Ön Okuma Kitap Özet Sürükleyici kurgusuyla ve sürprizleriyle 2010'a damgasını vuran küçük arı'nın yazarından uluslararası bestseller Aptal değilsiniz ![]() Kusursuz anne diye bir şey olmadığını biliyorsunuz ![]() Diğer pek çok kitap size olduğunu söyleyecektir ama bu kitap size yalan söylemeyecek ![]() Zayıftım ve ihanet ettim ve cezalandırıldım ama Tanrım bütün bunlar sırasında çocuğumu sevdim ![]() Sevgi hiçbir zaman yıkılmamak ve size yaptıkları şeylerden daha güçlü olduğunuz anlamına gelir ![]() ![]() Kusursuz bir anne değilim ama size kusursuz gerçeği anlatacağım çünkü burada siz ve ben konuşuyoruz ![]() Bu benim hikâyem ![]() “Büyüleyici ![]() -The Economist “Harikulade ![]() -Daily Telegraph “Hayran olmamak ve duygulanmamak imkânsız ![]() -Guardian “Çarpıcı” -New York Times “Chris Cleave dehşet verici bir zeminde, etkileyici ve güzel sahneler yaratma becerisine sahip ![]() ![]() -Observer Kundakçı Chris Cleave · Pegasus Yayıncılık · Basım Tarihi : 03 - 2011 · ISBN : 9786054456178 · Sayfa Sayısı : 320 · Çevirmen : Sevinç Tezcan Yanar · Etiket Fiyatı : 19 ![]() |
![]() |
![]() |
|