Koçluk Dansı - Filiz Tosyalı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Koçluk Dansı - Filiz TosyalıKoçluk Dansı Filiz - Koçluk Dansı Filiz Tosyalı - Filiz Tosyalı - Kitap Özet Kitap Hakkında Ray Eğitim Sistemi, Yaşam Koçu Filiz Tosyalı'nın eğitim alanındaki koçluk dene-yimlerine dayanarak hazırladığı yeni bir eğitim sistemi Pek çok akademisyenle ve bu işe gönül veren eğitimciyle bir araya gelerek hazırladığı bu sistemin ana fikri şöyle özetlenebilir: İdeal öğretmen ve eğitimci, öğrencilerinin kişisel gelişimine katkı sağla tonları ileriye götürmeyi başarandır Her öğretmen koçluk yaparak öğrencilerini ileriye götürecek özelliklere sahiptir Ray Eğitim Sistemi bu anlayışa hizmet eder![]() Kitapta koçluk detaylı bir şekilde anlatıldıktan sonra eğitim alanında nasıl koçluk hizmeti verilebileceği, öğretmenlerin ve eğitimcilerin öğrencileri için nasıl birer yaşam koçu haline gelebilecekleri anlatılıyor ![]() Koçluk Dansı, daha iyi bir eğitim vermek için yaşam koçu olmaya karar veren öğ-retmenler ve eğitimciler kadar koçluğa yeni başlayanların da yararlanacağı bir rehber kitap ![]() Koçluk Dansı Filiz Tosyalı · Sistem Yayıncılık · Basım Tarihi : 05 - 2010 · ISBN : 978-975-322-59-08 · Sayfa Sayısı : 240 · Etiket Fiyatı : 15 00 TL· Bizdeki Fiyatı : 11 25 TL
|
|
|
|