![]() |
Üzeyir Garih Eserleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzeyir Garih EserleriEserleri Deneyimlerim serisi Deneyimlerim 1, (Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı, 1990) Deneyimlerim 2, (Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı, 1991) Deneyimlerim 3, (Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı, 1994) Deneyimlerim 4, (Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı, 1995) Deneyimlerim 5, (Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı, 1998) Deneyimlerim 6, (Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı, 2001) Hayat Yayınları Üzeyir Garih Kitaplığı Yönetim İlkeleri, (Hayat Yayınları Üzeyir Garih Kitaplığı - 1) Yönetim Teknikleri, (Hayat Yayınları Üzeyir Garih Kitaplığı - 2) Globalleşme Sürecinde Türkiye, (Hayat Yayınları Üzeyir Garih Kitaplığı - 3) İş Hayatında Motivasyon, (Hayat Yayınları Üzeyir Garih Kitaplığı - 4) Pazarlama, Tanıtım, Halkla İlişkiler, (Hayat Yayınları Üzeyir Garih Kitaplığı - 5) Ekonomik Sorunlara Çözüm Önerileri, (Hayat Yayınları Üzeyir Garih Kitaplığı - 6) Türkiye Sorunlarına Çözüm Önerileri, (Hayat Yayınları Üzeyir Garih Kitaplığı - 7) Gençlere Tavsiyeler, (Hayat Yayınları Üzeyir Garih Kitaplığı - 8) İş Hayatımdan Kesitler İş Hayatımdan Kesitler, (Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı, 2000) Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|