|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| boğaziçi, eğitim, enstitüler, lisansüstü, veren, üniversitesi |
Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Veren Enstitüler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Veren EnstitülerLisansüstü eğitim veren enstitüler Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Biyo-Medikal Mühendisliği Enstitüsü Çevre Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği (M S , Ph D )Elektrik- Elektronik Mühendisliği (M S , Ph D )Endüstri Mühendisliği (M S , Ph D )Finans Mühendisliği (M S )Fizik (M S , Ph D )Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans Anabilim Dalı (M S )İnşaat Mühendisliği (M S , Ph D )Kimya (M S , Ph D )Kimya Mühendisliği (M S , Ph D )Makina Mühendisliği (M S , Ph D )Matematik (M S , Ph D )Moleküler Biyoloji ve Genetik (M S , Ph D )Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi (M S )Nükleer Mühendislik (M S , Ph D )Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi (M S , Ph D )Otomotiv Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Sistem ve Kontrol Mühendisliği (M S )Tıbbi Sistemler ve Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı (M S )Yazılım Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı (M S )Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Jeodezi Jeofizik Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Çalışmaları (M A )Bilişsel Bilim (M A )Çeviribilim (Ph D )Dilbilim (M A ,Ph D )Eğitim Bilimleri (M A , Ph D )Eleştiri ve Kültür Araştırmaları (M A )Ekonomi ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Programı (M A )Executive MBA Programı- Işletme Bölümü Felsefe (M A )İktisat (M A , Ph D )İngiliz Dili ve Edebiyatı (M A ,Ph D )İşletme (M A ,Ph D )İşletme Bilişim Sistemleri Programı (M A )Konferans Çevirmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı (M A )Psikoloji (M A )Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (M A , Ph D )Sosyoloji (M A )Tarih (M A , Ph D )Türk Dili ve Edebiyatı (M A , Ph D )Yabancı Diller Eğitimi (M A , Ph D )Yazılı Çeviri Yüksek Lisans Programı (M A )Yönetim Bilişim Sistemleri (M A )Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Turizm İşletmeciliği İÖ (İkinci öğretim) Kaynak : Wikipedia |
|
|
|