Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, eğitim, ivrindi

İvrindi, Balıkesir Eğitim

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İvrindi, Balıkesir Eğitim

Eğitim
İvrindi ilçesine bağlı 4 belde ( Korucu , Kayapa , Büyükyenice ve Gökçeyazı) 66 köy yerleşim merkezi vardır Bu yerleşim birimlerinde toplam 40 İlköğretim okulu ve 4 lise ve dengi okul vardır 30 yerleşim birimindeki ilköğretim okulu öğrenci,leri taşıma kapsamına alınmıştır Okullarındaki öğrencilerden MOGAY öne çıkmaktadır İlçemiz genelinde 5294 ilköğretim öğrencisi ve 600 ortaöğretim okul öğrencisi vardır İlköğretim okulu öğrencilerinin 2229 'u taşınmak tadır Ve İlçemizde 1düz lise,1 Sağlık Meslek Lisesi ve 1 İmam-Hatip Lisesi bulunmaktadırKorucu beldesinde 1 Düz Lise,Gökçeyazı Beldesinde 1 Düz Lise,İlçe Merkezinde 1 Sağlık Meslek Yüksek Okulu bulunmaktadırAyrıca 8 Sınıflı bağımsız 12 İlköğretim Okulu vardır

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com