|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölüm, bölümü, dersleri, endüstri, istanbul, mühendisliği, üniversitesi |
![]() |
İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Bölüm Dersleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Bölüm DersleriBölüm Dersleri 1 ![]() Matematik I Fizik I Genel Kimya Bilgisayar Temelleri ve Programlamaya Giriş Ekonomi I Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I Türk Dili I Yabancı Dil I Güzel Sanatlar I Beden Eğitimi I Atölye Stajı 2 ![]() Matematik II Fizik II Endüstri Mühendisliğine Giriş Bilgisayar Programlama Dilleri : Ekonomi II Teknik Resim Türk Dili II Yabancı Dil II Güzel Sanatlar II Beden Eğitimi II 3 ![]() Çok Değişkenli Fonksiyonlar ve Uyg ![]() Veri Tabanı Sistemleri ve Yönetimi Olasılık Teorisi ve İstatistik I Lineer Cebir Endüstri Mühendisleri İçin Muhasebe Mühendislik Mekaniği Bilgisayar Stajı 4 ![]() Diferansiyel Denklemler Tesis Planlama İstatistik II Ergonomi Termodinamik Makine Bilgisi Malzeme Bilimi Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II 5 ![]() Lojistik Yönetimi Modelleme ve Optimizasyon Sistem Analizi ve Üretim Sistemleri Tasarımı Mühendislik Ekonomisi İşletme Finansı Yönetim Organizasyon Verimlilik Analizi (Seçmeli) Ürün Geliştirme (Seçmeli) Endüstri Mühendisliği Stajı 6 ![]() Yöneylem Araştırması Sistem Simülasyonu İş Etüdü Toplam Kalite Yönetimi Proje Yönetimi Bakım Yönetimi (Seçmeli) Stokastik Modeller (Seçmeli) 7 ![]() Üretim Planlama ve Kontrol İstatistiksel Kalite Kontrol Yatırım Planlaması Maliyet Muhasebesi Bitirme Projesi I Endüstride Bilgisayar Uygulamaları (Seçmeli) Organizasyonel Liderlik ve Değişim Yönetimi (Seçmeli) Elektronik Ticaret ve Pazarlama (Seçmeli) Çevre Koruma (Seçmeli) 8 ![]() İnsan Kaynakları Planlaması İş Hukuku Bitirme Projesi II Yönetim Bilişim Sistemleri Bilg ![]() Yapay Zekaya Giriş (Seçmeli) Endüstriyel Sosyoloji ve Psikoloji Robotik (Seçmeli) İş Değerleme ve Ücret Sistemleri (Seçmeli) Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|