![]() |
Esenlik Size |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Esenlik SizeO gün bu gün size özendim Her yerde; hava, toprak, deniz ![]() Bir serüvendi; gökteyseniz Çıktım, yok, yerdeyseniz indim ![]() İlkin, size içkiyi tattırdım: Ömür boyunca sarhoşsunuz; Ne açsınız artık ne susuz ![]() Sizsiz ben de susuz kalırdım ![]() Size geceyi de öğrettim Onda düşlerle çoğaldınız; Yaşantıda yorgun ve yalnız Değilsiniz; sizi ürettim ![]() Biterdi belki bir uykuyla Herşey ve tadından ötürü ![]() Gördünüz ki bundan ileri Bir şey var çağıran tutkuyla ![]() Çağırdım, çağırdım, çağırdım Bir böcek gibi titriyerek ![]() Koştunuz tükeninceyedek Ha bir adım, daha bir adım ![]() ![]() ![]() Sizi ölümle perçinledim Bana ![]() ![]() ![]() Üşürdünüz ah, çırılçıplak Ölüm döşeğinde; önledim ![]() Size yani günahı sundum; Öptünüz ve güzelleştiniz ![]() Çirkindiniz ilkin, tek ve pis ![]() Irmak oldunuz; sizde yundum ![]() Şimdi olay, hep ya hiç gibi, Vardan ve yoktan özge bir şey, Sevgiden de öte bir düzey; Olmak ya da olmamak belki ![]() Ahmet Muhip Dıranas
![]() |
Cevap : Esenlik Size |
![]() |
![]() |
#2 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Esenlik SizeTeşekkürler şiire aracı olduğunuz için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Esenlik Size |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Esenlik Sizealışılmamış üslupla yazılmış bir şiir ![]() ama hoşuma gitti anlatım tarzı,paylaştıgın için teşekkür ederim
![]() |
|